Hamas, İsrail’deki müzik festivalinde kaçırdığı Alman vatandaşının cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu

7 Ekim’de Hamas’ın İsrail’de bir müzik festivaline yaptığı baskında kaçırdığı kişiler arasında 23 yaşındaki Alman vatandaşı Shani Louk da vardı. Louk’un cansız bedenine Gazze Şeridi’nde ulaşıldı.

Filistin halkına yönelik saldırılar aralıksız devam ederken, İsrail ordusu Gazze Şeridi’nde 3 tutsağın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu. Ordu sözcüsü Daniel Hagari, “Shani Louk, Amit Buskila ve İzak Gelernter’in cansız bedenlerine ulaşıldı. Onlar Hamas tarafından 7 Ekim’deki Nova müzik festivalinden kaçarken öldürüldü ve bedenleri Gazze’ye getirildi” ifadelerini kullandı.

“VÜCUDUNUN DURUMUNUN BU ŞEKİLDE OLMASI MUCİZE”

Alman vatandaşı olan 23 yaşındaki genç kadının ailesi yaşadıkları süreci anlattı. Louk’un babası Nissim Louk, “Kızımın bedeni tam ve çok güzel ve sanki canlıymış gibi. Vücudunun durumunun bu şekilde olması bir mucize. Sanırım yeraltındaki tüneller çok soğuk olduğu için bedeni iyi korunmuş. Halen dövmelerini görebiliyorsunuz ve ten rengi değişmemiş” dedi.

“ONU UYGUN BİR ŞEKİLDE TOPRAĞA VEREBİLECEĞİZ”

Shani Louk’un annesi Ricarda Louk da, “Ordu geldi ve Shani’nin bedeninin İsrail’e getirildiğini söyledi. Onun geri gelmesine sevindik ve onu uygun bir şekilde toprağa verebileceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x